Mindfulness meditatie

About

Mindfulness Meditatie

Deze juwelen zijn onmisbaar in het leven, ze geven je handvaten om het leven in al zijn aspecten aan te kunnen, de ups zowel als de downs, het licht zowel als het donker. Ik leer je de “samatha” techniek, ofwel mindfulness meditatie zodat je op een eenvoudige manier direct kan beginnen.

 

Leren mediteren : individueel of in groep.

 

Ik leer je mediteren in een privéreeks of je sluit aan bij de Mindfulness Meditatiereeksen die verschillende keren per jaar gegeven worden. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of klik op de knop hieronder om je les te boeken of voor meer info.

 

Iedereen kan mediteren !

DSC05423

Mindfulness meditatie beginnersreeks

Leren mediteren in groep is een grote meerwaarde: je mediteert alleen maar je bent niet alleen. De groepsenergie is erg krachtig en versterkt de meditatie. In vier weken beginnen we met leren mediteren, mediteren we samen en wisselen we ervaringen uit . We gaan makkelijker en dieper in onze eigen practice door de band die we opbouwen in het gezamenlijk oefenen.

 

Iedereen kan mediteren!

 

Eerstvolgende reeks van 4 weken begint op 7 maart

 

Donderdagen 7, 14, 21, 28 maart

20:30 – 21u30

 

Prijs 79€

DSC05877 groot
Mindfulness Meditatie

Maandelijkse bijeenkomsten

Eén keer per maand komen we samen om te mediteren in groep. Iedereen is welkom: of het nu je allereerste of 3254ste keer is dat je mediteert 😊 Het mediteren in groep is een grote meerwaarde: je mediteert alleen maar je bent niet alleen. 

 

De groepsenergie is erg krachtig en versterkt de meditatie. We overlopen telkens opnieuw de basisprincipes, mediteren samen en wisselen ervaringen uit. 

 

Er is ruimte voor vragen, delen van ervaringen of bespreken waar je tegenaan loopt. We gaan makkelijker en dieper in onze eigen practice door de band die we opbouwen in het gezamenlijk oefenen. In deze sessie gaan we uiteraard geen uur stilzitten, er is ook plaats voor mindful movement om het lichaam en de geest te openen voor de meditatie.

 

Iedereen kan mediteren! Neem dus gerust je buurman, partner, mama, collega, dochter of schoonvader mee en deel deze juwelen van het leven.

 

Je betaalt per keer met je beurtenkaart of een losse les. Inschrijven doe je via het boekingssysteem.

“This is why we meditate”

Cyndi Lee